סוכות במעלה החמישה

מלון יערים, מעלה החמישה

יד' תשרי - כב' תשרי | 25.9-3.10

כשרות רבנות מטה יהודה, בשר חלק, עופות מהדרין

בסיס אירוח: חצי פנסיון בחול המועד ופנסיון מלא בשבת ובחג.

סוכות במעלה החמישה

סוכות באווירה אחרת – בלב הרי ירושלים, מוקפים בנוף ירוק, אוויר הרים ואווירת חג מיוחדת. במהלך החג וחול המועד תיהנו מתוכנית עשירה של הרצאות ושיעורים, תוכניות ופעילויות וטיולים, לצד חופשה רגועה ומפנקת במלון. האירוח על בסיס חצי פנסיון בחול המועד ופנסיון מלא בשבת ובחג, כולל קפה ועוגה, ולרשות אורחי תור פלוס תעמוד לאורך החג סוכה בלעדית ומרווחת. כל המוצרים במלון בהכשרים מהודרים והבשר חלק. את החופשה נסיים בשמחת תורה באווירת חג מהודרת ועם תוכנית מיוחדת. אפשרות להזמנת לילות בודדים במהלך החג וחול המועד.

מלון יערים, מעלה החמישה

על אחת הפסגות הגבוהות בהרי ירושלים, מוקף בטבע עוצר נשימה, נמצא מלון יערים. המלון מציע 184 חדרים משופצים ומעוצבים – סטנדרט, סופריור ודלאקס – כאשר כל חדר מצויד במיני-בר, כספת, טלוויזיה עם כבלים, פינת קפה ו-WIFI. שמונים שנות ניסיון בענף האירוח לצד שירות מוקפד ועיצוב שמחבר בין עבר להווה, מבטיחים חווית אירוח אינטימית ושקטה, עם ניחוח עמוק של ארץ ישראל.

בריכה מקורה

חדר כושר

חדרי המלון

חדרי דלאקס – בניין שקד

חדרים שרובם עם נוף מרהיב של הרי ירושלים. החדרים מצוידים במיני-בר, כספת, טלוויזיה עם לוויין, פינת קפה ואינטרנט אלחוטי.

מיני בר

פינת קפה

Wi-Fi

מזגן

חדרי סופריור – בניין ערבה

חדרים הממוקמים בבניין המרכזי של המלון, חלקם עם נוף לגינות המלון. החדרים מצוידים במיני-בר, כספת, טלוויזיה עם לוויין, פינת קפה ואינטרנט אלחוטי.

מיני בר

פינת קפה

Wifi

חגיגה קולינרית

ארוחות עשירות ומפנקות יוגשו לאורחים
כשרות : רבנות מטה יהודה (בשר חלק, עוף מהדרין, ירקות גוש קטיף)

לפרטים נוספים והרשמה:

15788

דילוג לתוכן